Разказ "Секретарката"

manforbdsm
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Дек 30, 2021 7:26 am

Разказ "Секретарката"

Мнение от manforbdsm »

Тя беше много амбициозна млада дама. Учеше задочно компютърни технологии. Беше работила , като фитнес инструктор, инструктор по танци, какво ли не , за да се издържа сама. Имаше приятел, с който живееше от няколко години, добро момче, с когото бяха заедно от ученическите години, тренираха заедно, учеха заедно, бяха партньори в състезателните танци. Общо взето правеха всичко заедно. Нейният проблем беше, че той не харесваше нищо нестандартно в секса, докато тя от малка гледаше БДСМ порно, Ганг Банг, подчинение и т.н. Беше се опитвала да му спомене, но без успех.
Сега кандидатстваше за офис мениджър, демек секретарка на шефовете, на Ай Ти фирма. Много се надяваше да я вземат, защото смяташе да се развива в тази насока, след като завърши. Мъжът и вече работеше в друга Ай Ти фирма и като се изключи, че си носеше работа и вкъщи, беше много доволен. А той докато работеше тя преравяше БДСМ сайтовете и си говореше с разни мъже и жени за фетишите си. Възбуждаше се неимоверно и когато мъжа и дойдеше в леглото го ползваше за вибратор, докато тя фантазираше как разгонени възрасни мъже я изнасилват. И мъжът и беше доволен от редовното секс посрещане в леглото, колкото и късно да се преместеше в спалнята от кабинета си.
Интервюто мина прекрасно. Шефовете бяха двама младежи около 40-те, с тен и небрежни сака върху тениска и дънки. Знаеха точно какво искат от нея. Заплащането обещаваше да е прекрасно. В офис сградата имаше басейн, фитнес и спа център, които служителите ползваха безплатно. А за нея спорта беше като въздуха. Вече няколко месеца беше на работа и направо се беше влюбила в шефовете си. Бяха спокойни, но безкомпромисни. Бяха господарите на Офиса на 5 етажа и стотици служители, които работеха, като мравки за тях. А те обикаляха света на смени, когато единият отсъстваше винаги другият беше на последния етаж, който представляваше голяма приемна, използвана и за зала за срещи и два големи кабинета от двете страни на залата. Секретарката беше на долният етаж между асансьора и стълбите, така че до последния етаж да достигат само поканените гости, партньори или служители. От няколко седмици в БДСМ сайта тя си пишеше с един мъж, ясно му беше обяснила, че си има приятел, мъж с който живее и на когото държи, затова никога няма да се види с него, но и харесва да си пишат. Той беше с голям опит и всеки път, когато си пишеха я изненадваше с идеи. Вече се беше пристрастила към чата с него и нямаше търпение да се прибере и да отвори компютъра. Изкушаваше се да влиза в чата и от службата, но знаеше, че мрежата се следи и веднага някой ще разберере къде е влизала. Не можеше и от телефона, много често с мъжа и си ползваха телефоните за да влизат по социалните мрежи или ако на единият му е паднала батерията. Вкъщи телефоните и на двамата стояха отключени и тя не можеше да рискува той да разбере.
Така че и оставаше само личният компютър за чата с него. Напоследък започна да се хваща сама, че мисли прекалено много за него, за сцените които той и описваше, толкова много искаше някак си да обясни на мъжа си, какво харесва, но нямаше начин... Затова започна и да тренира във фитнеса в обедната почивка, за да може след работа бързо да стигне до личния компютър вкъщи. Ника на интернет господаря и беше Крис.
В днешния ден и двама шефове бяха в офиса и лудницата беше пълна, защото горе в злата се редяха среща след среща. Повечето служители, които се качваха в този ден си тръгваха разплакани. Някои партньори излизаха доволни други умислени, трети, направо бесни, но от всичките струеше страхопочитание към двамата младежи горе. Вероятно и затова тя вече се беше влюбила в шефовете си. Бяха строги и твърди с нея, но никога не си позволиха дори една закачка, камо ли сексуален намек, каквито тя ненавиждаше, защото като всяка млада и красива жена получаваше такива напрекъснато по принцип...
Наближаваше обедната почивка и тя нямаше търпение да слезе във фитнеса и да извади всичко негативно от тялото си.
Тогава влезе куриер и каза, че има пратка за Албена Стоилова. Това беше тя... Очуди се, че някой и праща нещо на работното и място, но не се замисли. Каза на куриера да го остави на масата, но той настоя, че тя трябва да си покаже личната картата и да се подпише, защото пратката е препоръчана. Стана и интересно и веднага отвори малкия плик. В него имаше малка кутия с надпис : "Искам да си го сложиш и да отидеш на велоаргомеръра СЕГА!"
Сърцето и щеше да изскочи! От къде Крис знаеше къде работи? Тя дори не му беше споменавала за работата си! Той нищо не знаеше за нея! Дори не му беше казала, как изглежда или че спортува.... Нищо !
ОТ КЪДЕ КРИС ЗНАЕШЕ ВСИЧКО ТОВА?!?
Бързо затвори плика и отиде в тоалетната, не можеше да рискува да го отвори тук. Обедната и почивка току що беше започнала. Отвори кутийката и вътре имаше малко анално бижу. Метален плъг за дълго носене с имитация на камък на видимата част, която остава отвън. Затова му казваха анално бижу. Крис и беше описвал много сцени с такива бижута и тя усети, как цялата кръв влиза корема и соковете потекоха от нея. Тя беше изпаднала в транс. Като на сън извади бижуто изми го , облиза го , след това го пъхна във вагината си, за да събере достатъчно сокове и бавно го пъхна в дупето си. Под бижуто намери още една бележка: "Обедната ти почивка е 45 минути, искам 35 от тях да прекараш на велоаргомеръра с бижуто в дупето ти.  А ще съм дупето ти. След това сама реши, дали да ме извадиш от там. Наистина имаше чувството, че Крис е в дупето и.
Облече спортния клин и маратонките и хукна към велоаргометъра. Не знаеше, защо държи да изпълни точно инструкциите на Крис. Той нямаше как да знае, дали си е пъхнала бижуто и колко време е била на велоаргомеръра, но държеше да ги изпълни абсолютно точно.
На велоаргомеръра усещаше как Крис я чука в дупето ритмично и безпощадно със всяко завъртане на педалите. Сещаше се за сцените които той и описваше и въртеше педалите в транс. Явно изглеждаше странно от страни, защото колегите и я гледаха с интерес, но бяха свикнали, че не понася някой да я заговаря, докато тренира, затова никой не обели и дума. Не знаеше колко пъти свърши докато въртеше педалите, нито как го прикриваше, но толкова много вода от нея не беше изтичала никога до сега. Изтекоха точно 35 неусетни минути и тя, още в транс, на бегом стигна до душа. Добре че беше свободна кабината, защото не си представяше как ще се съблече с бижуто в дупето докато колежките и са под съседния душ.
Съблече мокрия екип. Маратонките и почти джвакаха. Нямаше време за още един оргазъм, защото след 4 минути трябваше да е зад бюрото, а шефовете и не търпяха и секунда закъснение, затова тя винаги беше 5 минути по-рано зад бюрото, но сега щеше да е точно на секундата, в най-добрия случай. Посегна да извади бижуто, но не можа, не искаше да вади Крис от себе си. Какво пък щеше да го извади по някое време в тоалетната.
Обу високите токчета, елегантния костюм с пола под коляното върху бялата риза и с бърза крачка стигна до асансьора. Имаше точно минута, за да стигне до бюрото и се молеше да дойде бързо. Натисна копчето и зачака, врата се отвори, вътре беше единият шеф, явно идваше от басейна на долния етаж, който веднага щом я видя да се качва си погледна часовника. "За малко да закъснееш", беше единството, което той каза със спокоен тон. Тя слезе на своя етаж а той продължи до последния.
"За малко", помисли си тя, поглеждайки, че и остават секунди до края на обедната почивка.
Седна на стола и телефоните загряха, настъпи още по-голяма лудница, но тя усещаше Крис в дупето си и не усещаше работното напрежение. Не и оставаше обаче време, да прескочи до тоалетната за да го извади или просто все още не искаше, не още... Имаше време...
Усещаше студения метал в дупето си и се чувстваше страхотно. Усещаше се подчинена от мъж който не беше нито виждала, нито чувала, нито знаеше нещо повече за него, от това че е садист, обича да подчинява жени и мъже и да ги кара да се пристрастяват към подчинението си.

Следва продължение...
Emma
Мнения: 24
Регистриран на: Пет Авг 27, 2021 8:54 am

Re: Разказ "Секретарката"

Мнение от Emma »

manforbdsm - прекрасен разказ!
Благодаря ти, че го сподели и извинявай, че чак сега реагирам!
(понякога не успявам да отговарям бързо)

Особено ми хареса, че героинята не иска да "вади Крис от себе си" - това е жесток психологически детайл, който всъщност превръща историята във вълнуваща и е любопитно какво ще последва :)

Ако желаеш, сподели още :)
Dafni
Мнения: 5
Регистриран на: Пет Сеп 10, 2021 10:37 am

Re: Разказ "Секретарката"

Мнение от Dafni »

Разказа е невероятен, поздравления😊
Нямам търпение за продължението. Ако може да е по-скоро ще съм благодарна😊
TheDifferent
Мнения: 3
Регистриран на: Пет Апр 15, 2022 5:13 pm

Re: Разказ "Секретарката"

Мнение от TheDifferent »

Стархотен разказ. Ще очаквам продължението с интерес.
Публикувай отговор