Начало на форума.

Emma
Мнения: 24
Регистриран на: Пет Авг 27, 2021 8:54 am

Начало на форума.

Мнение от Emma »

Здравейте на всички!
Това е началото на форума на Perverse Games.
Ще се радвам да поствате, да поставяте въпроси и казуси, да споделяте, умувате, фантазирате, анализирате… все теми, свързани с дълбините на сексуалността, еротиката, перверзията.

Идея на форума:
Идеята на форума е свободно говорене/писане, анализиране, интерпретиране, асоцииране, фантазиране… на теми, свързани със секса, еротичното, перверзията, извратеността, БДСМ, фетиши - изобщо всичко, което се докосва до нашата сексуалност (и особено нашите скрити желания и фантазии).

Цел на форума:
Целта е да се даде поле на свободна изява на мисълта. Място, на което няма да чувстваш срам, страх, вина, неудобство, отхвърленост, самотност. Толкова много ограничения имаме… нека тук ги отхвърлим. Или поне да ги забравим за малко.

Правила на форума
Няма да се допускат простотии и простащини, агресивен тон и обиди.
Забранено:
Tеми, свързани с деца! Идеи, свързани с телесни повреди и/или смърт!

Важно!
Този форум е един експеримент. Не знам колко време ще продължи, дали изобщо ще се получи. Затова - възможно е да бъде премахнат по мое усмотрение.

Би било прекраснo да се получи интересно, провокативно, различно пространство, на което можем спокойно и свободно да споделяме перверзните си нюанси.

Да видим…..
TheDifferent
Мнения: 3
Регистриран на: Пет Апр 15, 2022 5:13 pm

Re: Начало на форума.

Мнение от TheDifferent »

Здравейте на всички.
Радвам се, че има такова място, в което можем свободно да поговорим на онези теми, които вълнуват всички, но не всеки иска да си го признае.
Публикувай отговор