Perverse Games - Условия за ползване

При посещаването на “Perverse Games” (“Perverse Games”, “https://perversegames.net/forum”), вие се съгласявате на условиата написани долу, но ако не сте съгласни, не използвайте “Perverse Games”. Запазваме правото си да променяме по всяко време условията и при промяна ще се опитаме на направим всично възможно да ви уведомим.

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Идеята на форума е свободно говорене/писане, анализиране, интерпретиране, асоцииране, фантазиране… на теми, свързани със секса, еротичното, перверзията, извратеността, БДСМ, фетиши - изобщо всичко, което се докосва до нашата сексуалност (и особено нашите скрити желания и фантазии).
Няма да се допускат: простотии и простащини, агресивен тон и обиди. Забранени са теми, свързани с деца, идеи, свързани с телесни повреди и/или смърт!